I en tid, hvor efterspørgslen på boliger til studerende var enorm, blev Hoffmanns Minde Kollegiet en realitet

Ejendomsudvikling

I en verden i udvikling kan man som oftest få mere ud af de ejendomme man har, eller den ejendom man overvejer at investere i.

GIESEL har kontaktfladen kombineret med den store erfaring, der skal til, for at være den foretrukne partner, når man overvejer at udvikle sine ejendomme eller at investere i fast ejendom.

Fælles for alle vores udviklingsprojekter er, at vi følger dem helt til dørs. Fra ideen opstår, til du sætter nøglen i døren, er det GIESEL, der forestår udvikling, forhandlinger, projektering og byggestyring. Det giver os den fulde kontrol over hele processen, som giver kunden sikkerhed for, at kvaliteten er i orden.

Vores indblik i det aktuelle marked, samt en god erfaring i, hvordan ældre ejendomme kan forvandles til moderne anvendelse, gør os til den foretrukne partner indenfor ejendomsudvikling.

Uanset ejendommens størrelse og kompleksitet, er vi til rådighed med ekspertise og gode råd. Forud for en investering i fast ejendom kræves en grundig gennemgang af både ejendommens økonomi og potentiale samt den risiko, der kan være forbundet med udviklingen heraf.

Vi har ekspertisen, der skal til for at få en kvalificeret vurdering af ejendommens stand, muligheder og økonomiske potentiale. Dette bidrager til beslutningen om en eventuel ejendomsinvestering.

Vores proaktive tilgang til opgaverne sikrer altid kunden, at alle muligheder undersøges, for at sikre det optimale udbytte af investeringen.

GIESEL søger løbende investorer og samarbejdspartnere i forbindelse med udviklingen og realiseringen af udviklingsprojekter.